Интернет банкарство на Уни Банка
За да пристапите до страната за најава одберете го вашиот профил
Информација

Почитувани Клиенти,

Со задоволство Ве известуваме дека почнувајќи од 04.08.2017 година,
УНИБанка преминува на нова посовршена верзија на електронско банкарство со значително зголемени функционалности.

Старата верзија на електронско банкарство достапна на адресата https://e-unibank.mk/ ќе можете да ја користите заклучно со сабота, 30.09.2017 година.

Почнувајќи од 01.10.2017 година, Вашите електронски плаќања во денари и девизи, како и следењето на состојбите и прометот на Вашите сметки, картички, депозити и кредити, ќе можете непречено да ги вршите само преку новата верзија на електронското банкарство достапна на https://e-unibanka.mk/


Повеќе информации на www.unibank.mk

Линк кон новата верзијаHelp desk: