Помош       Македонски | English
Најава
 
Пин 
  
  Smart card signing applet can not be started because Java Plugin 1.6 or newer is not installed.  
Информација

Добредојдовте

  • Внесете го вашиот токен
  • Внесете го вашиот пин

 

Кликнете на НАЈАВА. Страната со сметки се појавува со сите ваши активни, видливи сметки.

 

Доколку ви е потребна инсталација за вашиот Токен или Смарт картичка кликнете овде.Help desk:
Поддржани оперативни системи
Поддржани интернет пребарувачи